Retourneren & Ruilen

Kan ik mijn aankopen retourneren?

Je hebt 14 dagen om aan te geven dat je wil retourneren. Als je meerdere artikelen in één keer besteld hebt, dan begint deze termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.

Vanaf het moment dat je hebt aangegeven je artikel te willen retourneren moet je het binnen 7 dagen versturen. Het artikel is, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking.

Bij blikjes en consumerende artikelen moeten die in de orginele verpakking zitten en ongeopend zijn.

Bij kleding en schoenen moet het label/kaartje nog aan de kleding zitten (indien mogelijk) en het mag niet gedragen zijn. Je dient zorgvuldig om te gaan met het artikel dat je retour wil sturen.

Stuur het artikel met alle geleverde toebehoren terug conform de retourinstructies die je van ons ontvangt bij het retour melden van je artikel.

Kan ik mijn artikelen ruilen?

Je mag binnen 14 dagen je artikel ruilen voor een nieuw exemplaar als het niet het juiste artikel is of als het incompleet, beschadigd of defect is.*

De volgende artikelen kun je niet ruilen: digitale artikelen, artikelen van de fotoservice, groot huishoudelijke artikelen, artikelen met een ophaalafspraak en artikelen met een adres buiten Nederland of België. Alle dranken en consumerende artikelen worden niet omgeruild als ze geopend of beschadigd zijn.

* Als het niet mogelijk is om een beschadigd, defect, verkeerd of incompleet artikel te vervangen, dan wordt die optie niet aangeboden. Je retourzending wordt dan automatisch terugbetaald.

Hoe ik mijn artikelen terugsturen?

Neem contact op via de contactpagina, of de sociale media kanalen aan de rechterkant.